Med s višňami a aróniou 75 g

  • Extravagantní vzhled a neopakovatelná chuť
  • Skvělý na na pečivo, do dortu nebo müsli
  • 100% přírodní složení 
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne vypredané
4,12 € –39 % 2,50 € 2,23 € bez DPH
Med s višňami a aróniou 75 g
med s visnemi a aronii
4,12 € –39 %

Naše vášeň pro višně hovoří za vše. A s aronií se dostala ještě výš. Přestože skleničku višňového medu s aronií schováme na nejvyšší patro poličky, nikdy neodolám a vždy se pro ni dokážu natáhnout. A pak už ji ani nevracím – protože jsem ji zmlsal do dna. Kdepak, to není žádná ironie, tak to je!

Produkt se skládá se skládá výhradně z medu, sušené višně a sušené aronie. Není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. Jeho hustotu zvyšuje lyofilizovaná višeň a podobá se spíše pastovanému medu. Neobsahuje totiž žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Snadno ho namažete na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva jako např. neopečený toustový chléb nebo croissant.

  • Vyzkoušejte do zmrzlinových pohárů, na palačinky nebo pudink

Nechte výrobek při pokojové teplotě. Jeho konzistence se po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Co je to pastovaný med? Je to květový med, který uvedeme do lehce roztíratelné podoby. Pozvolným mícháním ho zbavíme přirozené krystalizace, aby nemohl úplně ztuhnout. Jenom mechanický pohyb – nic víc. Žádné zahřívání, to by med ztratil na kvalitě.

Pastovaný med je možné ztekutit. Ale děláme to opatrně, do teploty 50 °C. Při vyšší teplotě se ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem. Takový med pak zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí.

  • Hmotnost: 75 g
  • Složení: květový pastovaný med (98 %), lyofilizovanou višeň (1,5 %), sušenou aronii (0,5 %)
  • Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici
Kategória: Prodej ukončen
Hmotnosť: 0.25 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: