Med s jablkami a škoricou 75 g

  • Hotový balzám na duši.
  • Skvělé do dezertů
  • 100% přírodní složení 
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne vypredané
4,14 € 3,70 € bez DPH
Med s jablkami a škoricou 75 g

Jasně, jablko, med a skořice! Mlsáme to klidně jen tak na lžičce. Vy si na medu se skořicí a jablky pochutnáte s celou rodinou. Využijete ho každý den, můžete ho namazat na pečivo, přidat do pokrmů a především do dezertů (jablečný závin, skořicové hvězdičky, zmrzlinové poháry, palačinky, pudink). Lze ho rozmíchat s jogurtem, v koktejlu, v horkém nápoji, ve smoothie nebo si ho dopřát jenom tak pro radost.

  • Perfektní především do dezertů (jablečný závin, skořicové hvězdičky, zmrzlinové poháry, palačinky, pudink

Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Co je to pastovaný med? Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním se zbaví přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem, a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

  • Hmotnost: 75 g
  • Složení: květový pastovaný med (94,75 %), lyofilizovaná jablka (5 %), mletá skořice (0,25 %)
  • Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici
Kategória: Prodej ukončen
Hmotnosť: 0.28 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: