BIOláda z rakytníka a hrušky Koldokol 230g

  • rakytník je přirozený zdroj vitamínu C
  • produkt ekologického zemědělství
  • bez přidaného cukru
Dostupnosť Na sklade (2 ks)
4,48 € 4 € bez DPH
BIOláda z rakytníka a hrušky Koldokol 230g

Oživte své chuťové buňky jedinečnou kombinací sladkých hrušek a kyselého rakytníku v naší marmeládě. Rakytník je přirozeným zdrojem vitamínu C, hruška přináší sladkost a plnou chuť. Dohromady tvoří dokonalý pár.

  • rakytník je přirozený zdroj vitamínu C
  • produkt ekologického zemědělství
  • bez přidaného cukru

Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?

Náš domácí rakytníkový džem s hruškami vás potěší na koláči i na palačinkách. V kombinaci s mlékem z něj bude výtečný mléčný koktejl. A co teprve, když si jej vezmete jako zdroj energie na výlet do hor! Hruška a rakytník vás prostě nezklamou.

Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.

Podíl ovocné složky: 98 % 

V každé sklenici: 113 g ovoce

Složení: rakytník *, hrušky *, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citrusový pektin

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 767 kJ (183 kcal), tuky: < 0,5 g z toho nasycené kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 40 g z toho cukry: 38,8 g, bílkoviny: < 0,4 g, sůl: 0,1 g

Kategória: Marmelády
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravé delikatesy bez pridaného cukru, farbív a konzervantov, to je Koldokol. Firmu nájdete priamo na česko-slovenskej hranici, v oblasti magických Bielych Karpát.

Džemy

Ovocie ukryté v každom pohárovom šťavnatom súste na sladké ráno, dokonalé desiaty alebo neodolateľné večere. Marmelády od Koldokolu sú bez cukru, ponúkajú luxusnú chuť a poctivosť bez akéhokoľvek chemického zásahu. Užite si prírodnú sladkosť bez obáv.

Sirupy

Ručne vyrobené sirupy z celých plodov či čistej šťavy dodajú nádych domácej malinovky či lahodného dezertu. Naše sirupy sú bez konzervantov či farbív, vyrábané s láskou moravskými remeselníkmi a podľa vyvážených receptúr.