Sirup Dobromysl a echinacea 0,5 l
- 100% přírodní chuť bylin
- kvalitní suroviny bez barviv a konzervantů
- příznivé účinky pro tělo i duši
Jedinečná kombinace bylin. Výluh květů a nati z echinacey (třapatky nachové) a dobromyslu, kvalitní třtinový cukr a bio citronová šťáva zaručují nejen skvělou chuť bylinného sirupu, ale také silný antioxidační účinek.
- 100% přírodní chuť bylin
- kvalitní suroviny bez barviv a konzervantů
- příznivé účinky pro tělo i duši
Jak si sirup vychutnat?
Bylinný sirup Dobromysl a Echinacea chutná nejlépe se studenou vodou/sodou v poměru 1:10. Výborně se ale hodí i do teplého čaje, netradičních dezertů nebo jen tak na lžičce. Špetka dobré mysli v každém doušku.
Skladování: I když sirup mizí až příliš rychle, v případě potřeby ho uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sirup je nefiltrovaný, sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití zcela přírodních surovin.
Složení: třtinový cukr, vodní výluh z dobromyslu obecného a třapatky nachové (Origanum vulgare a Echinacea purpurea) 38 %, bio citrónová šťáva.
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 903 kJ (216 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry 55 g; Bílkoviny: < 0,3 g; Sůl: < 0,1 g
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravé delikatesy bez přidaného cukru, barviv a konzervantů, to je Koldokol. Firmu najdete přímo na česko-slovenské hranici, v oblasti magických Bílých Karpat.
Džemy
Ovoce ukryté v každém skleničkovém šťavnatém soustu pro sladké ráno, dokonalé svačinky nebo neodolatelné večeře. Marmelády od Koldokolu jsou bez cukru, nabízejí luxusní chuť a poctivost bez jakéhokoli chemického zásahu. Užijte si přírodní sladkost bez obav.
Sirupy
Ručně vyrobené sirupy z celých plodů či čisté šťávy dodají nádech domácí limonády či lahodného dezertu. Naše sirupy jsou prosté konzervantů či barviv, vyráběné s láskou moravskými řemeslníky a podle vyvážených receptur.