(prodej ukončen) Med s banány 170 g

  • Skvělý ochucený med na pečivo nebo croissant
  • Perfektní i do mléka či koktejlu
  • 100% přírodní složení 
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
159 Kč –30 % 111 Kč 99 Kč bez DPH
(prodej ukončen) Med s banány 170 g
Med s banány
159 Kč –30 %

Banány v medu. Jsou dobré, sladké tak akorát, exotické, žluté (= na stole nepřehlédnutelné), smyslné a společně s medem naprosto dokonalé. Banány v medu jsou úsměv, který má každý rád.

Med s banány se skládá výhradně z medu a lyofilizovaných banánů. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a zlepší roztíratelnost. Není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med, spíše se jeho konzistence podobá hustotě pastovaného medu, kterou zvyšuje i lyofilizované ovoce. Lze jej mazat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva jako např. neopečený toustový chléb nebo croissant.

  • Perfektní je i do mléka či koktejlu

Nechte med s banány při pokojové teplotě, ve které se jeho konzistence po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Co je to pastovaný med? Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním se zbaví přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem, a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

  • Hmotnost: 170 g
  • Složení: 96% květový pastovaný med, 4 % lyofilizované banány
  • Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici
Kategorie: Prodej ukončen
Hmotnost: 0.27 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: