Grepový sirup 0,5 l
- opravdová chuť a vůně zralých grepů
- skvělý jako základ domácích limonád
- ruční výroba, kvalitní suroviny, žádné barviva a konzervanty
Vychutnejte si intenzivní chuť sladkého grepového ovoce v každé lahodné kapce. Tento sirup má příjemně osvěžující, lehce sladkou chuť.
- opravdová chuť a vůně zralých grepů
- skvělý jako základ domácích limonád
- ruční výroba, kvalitní suroviny, žádné barviva a konzervanty
Jak si sirup vychutnat?
Před použitím protřepat, nemíchat. Jako super domácí limošku ho zkuste se sodou v poměru 1:10, s plátkem pomeranče a pár snítek bazalky. Kapkou sirupu můžete ochutit i palačinky s jogurtem nebo ranní vločky. Nebo buďte inovativní a pusťte se do čarování s horkými nápoji!
Skladování: Pokud si hned nesmlsnete na celé lahvičce, po otevření sirup uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy.
Složení: grep (30 %), třtinový cukr, voda, citrónová šťáva BIO.
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 900,7 kJ (215,1 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 53,7 g z toho cukry 48,8 g; Bílkoviny: < 0,4 g; Sůl: < 0,1 g
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.9 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravé delikatesy bez přidaného cukru, barviv a konzervantů, to je Koldokol. Firmu najdete přímo na česko-slovenské hranici, v oblasti magických Bílých Karpat.
Džemy
Ovoce ukryté v každém skleničkovém šťavnatém soustu pro sladké ráno, dokonalé svačinky nebo neodolatelné večeře. Marmelády od Koldokolu jsou bez cukru, nabízejí luxusní chuť a poctivost bez jakéhokoli chemického zásahu. Užijte si přírodní sladkost bez obav.
Sirupy
Ručně vyrobené sirupy z celých plodů či čisté šťávy dodají nádech domácí limonády či lahodného dezertu. Naše sirupy jsou prosté konzervantů či barviv, vyráběné s láskou moravskými řemeslníky a podle vyvážených receptur.