ELISA Mandlová medovina 0,2 l (retro edice)
- Vyvážená chuť mandlí a sladkého medu
- Bez přidaného cukru a lihu
- Obsah alkoholu: min. 11%
- Neomezená trvanlivost
Vyvážená chuť mandlí a sladkého medu
Osvěžte své chuťové pohárky s naší mandlovou medovinou, jemným tajemstvím, které spojuje bohatou sladkost medu s lahodným aroma mandlí. Tato harmonická kombinace vytváří nápoj, který pohladí vaše smysly a zanechá na jazyku stopu delikátní chuti..
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia. V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Kategorie: | Mandlová medovina |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Skvělá medovina ze Slovácka
Medovina Elisa je značka pocházející ze slovácké Nivnice, kterou zákazníci znají pod názvy "Medovina Elisa" či dříve jako "Hromčíkova medovina" či "Hromčíkova Elisa". Medovina se dodnes vyrábí podle původní receptury, kterou v roce 1973 vytvořil pan Václav Hromčík.
Medovina Elisa je nápojem výjimečné kvality, který vzniká kombinací původních receptur a vody zpracované pomocí technologie Bio Control System. Používaná voda při výrobě medoviny má podobné vlastnosti jako nezatížená panenská voda z nitra země. Tato čistá podoba pozitivně ovlivňuje proces kvašení a zrání, což přispívá specifické kvalitě tohoto lahodného nápoje.
Medovina je vyráběna výhradně studeným způsobem z kombinace vysoce kvalitního medu české produkce. Po kompletním zkvašení zraje v hlubokých klimatizovaných sklepech. Její konečná filtrace probíhá za pomoci moderního filtračního zařízení, které zajišťuje nápoji čirý vzhled a výraznou jiskru.