BIOláda z rybízu 230g

  • produkt ekologického zemědělství
  • rybízová marmeláda bez umělého cukru
  • bez konzervantů a barviv
Dostupnost Skladem (2 ks)
96 Kč 86 Kč bez DPH
BIOláda z rybízu 230g

Máte rádi rybíz? Pak musíte ochutnat intenzivní chuť čerstvých a zralých rybízů v naší marmeládě, která je plná vitamínů, antioxidantů a přírodní sladkosti.

  • produkt ekologického zemědělství
  • rybízová marmeláda bez umělého cukru
  • bez konzervantů a barviv

Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?

Rybízový džem je naprosto geniální na koláčích a buchtách s tvarohem. My ho milujeme i v ovocných knedlících (a ano, zase s tím tvarohem!). Nebo na čerstvém chlebu s máslem. A co teprve na teplých lívancích po ránu? Tahle marmeláda s rybízem je prostě záruka všeho dobrého. Tak hurá na ni!

Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dní

V každé sklenici: 98 g ovoce a 40 g přírodních sladidel

Složení: jablečný koncentrát*, červený rybíz* (25 %), voda, citrus, pektin, agar

*produkt ekologického zemědělství 

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 702,2kJ (167,7kcal); Tuky: 0,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g; Sacharidy: 40g z toho cukry 34,7g; Bílkoviny: < 0,7g; Sůl: 0g

Kategorie: Marmelády
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravé delikatesy bez přidaného cukru, barviv a konzervantů, to je Koldokol. Firmu najdete přímo na česko-slovenské hranici, v oblasti magických Bílých Karpat. 

Džemy

Ovoce ukryté v každém skleničkovém šťavnatém soustu pro sladké ráno, dokonalé svačinky nebo neodolatelné večeře. Marmelády od Koldokolu jsou bez cukru, nabízejí luxusní chuť a poctivost bez jakéhokoli chemického zásahu. Užijte si přírodní sladkost bez obav.

Sirupy

Ručně vyrobené sirupy z celých plodů či čisté šťávy dodají nádech domácí limonády či lahodného dezertu. Naše sirupy jsou prosté konzervantů či barviv, vyráběné s láskou moravskými řemeslníky a podle vyvážených receptur.